29.11.2017

Všem zúčastněným školám děkujeme za předvedené sportovní výkony, krásná kulturní vystoupení a bouřlivou atmosféru ve sportovní hale. Věříme, že jste si to všichni užili a pobavili se. Děkujeme i našim čestným hostům, kteří přišli pozdravit účastníky soutěže. Kateřině Francové, náměstkyni primátora Města Zlína a Romanu Hvizdákovi, víceprimátorovi Města Púchova. A rovněž Jiřímu Sukopovi, statutárnímu náměstkovi hejtmana Zlínského kraje.

O báječné atmosféře letošního ročníku soutěže vypovídají i fotografie, které naleznete ve fotogalerii.

22.11.2017

Výsledky letošního ročníku soutěže:

  • 1. ZŠ Velký Ořechov
  • 2. ZŠ Zlín, Okružní
  • 3. ZŠ J. A. Komenského, Púchov, Slovensko

Pořadí dalších družstev si můžete prohlédnout v celkové výsledkové listině.

20.11.2017

Do letošního ročníku soutěže se přihlásilo 26 základních škol, z toho 6 škol je ze sousedního Slovenska. Vedle již tradičních účastníků z Púchova a Záriečie, je mezi nimi i nováček soutěže, ZŠ Radošina, který přijede i s početným obecenstvem. Všem účastníkům přejeme co nejlepší sportovní výsledky jak na hřišti, tak i v obecenstvu.

16.10.2017

Nejrychleji zaslala letos přihlášku do soutěže ZŠ Gabry a Málinky, Štítná nad Vláří. Následovaly přihlášky od ZŠ Mládežnícka, Púchov a ZŠ Hošťálková.

Prohlédněte si seznam všech přihlášených škol, který budeme průběžně aktualizovat.

1.9.2017

Letošní, již XVIII. ročník mezinárodní soutěže žáků základních škol v netradičních sportovních disciplínách „Zlínský vorvaň“ se uskuteční ve středu 22. listopadu 2017 od 8:30 hod. ve sportovní hale EURONICS ve Zlíně.