28.11.2016

Přinášíme fotogalerii z letošního ročníku soutěže.

22.11.2016

Přinášíme prezentaci soutěže Zlínský vorvaň 2016 na webových serverech a v tisku.

14.11.2016

Prohlédněte si krátký videozáznam z letošního ročníku!

10.11.2016

Výsledky jsou známy – prvenství obhájila ZŠ Zlín, Okružní

Loňské vítězství se podařilo ZŠ Zlín, Okružní obhájit. Blahopřejeme k mimořádnému výkonu. Na druhém místě se umístila ZŠ J. A. Komenského, Púchov SK, rozdílem pouze jednoho bodu. Třetí místo získala ZŠ Slavičín – Vlára.

Ceny poroty získaly

  • ZŠ Val. Klobouky – ocenění za ztvárnění emblému vorvaně a nekonečně fandící fanynku Veroniku Čadovou
  • ZŠ Vsetín Sychrov – za výborné provedení několika transparentů s logem, motivy a hesly k soutěži
  • ZŠ Štípa – prezentování družstva při nástupu, sladění oblečení a transparentů.

Cenu Best image získala ZŠ a MŠ Záriečie, SK – za výjimečné provedení kostýmů. Cenu za Nejlépe fandící publikum získala – ZŠ a MŠ Újezd – sladění kostýmů, taneční variace obecenstva při povzbuzování.

Všem soutěžícím družstvům děkujeme za výborné sportovní výkony a krásná kulturní vystoupení.Atmosféra v hale byla skvělá a věříme, že jste si to všichni užili a pobavili se. Těšíme se s Vámi na setkání zase na dalším ročníku soutěže.

9.11.2016

Seznamte se s tiskovou zprávou, zveřejněnou na oficiálních webových stránkách Magistrátu města Zlína, před zítřejší soutěží.

Vítězství v soutěži Zlínský vorvaň obhajuje škola ze Zlína

31.10.2016

Aktualizovali jsme Seznam přihlášených škol o další soutěžní družstva. Je mezi nimi i loňský vítěz ZŠ Zlín, Okružní, který je již v plné přípravě na obhajobu loňského titulu.

15.10.2016

Kdo bude dohlížet na spravedlivý průběh letošního ročníku soutěže? Výsledky budou i letos zpracovávat členové profesionální skupiny časoměřičů SK Pors. Na technickou správnost provedení jednotlivých disciplín bude dohlížet tým rozhodčích, tradičně složený ze studentů Gymnázia Zlín – Lesní čtvrť. A to vše pod dohledem poroty, ve které letos uvidíme i nové tváře.

12.10.2016

Mediálním partnerem letošního ročníku je informační a vzdělávací portál Zlínského kraje ZKOLA. O Zlínském Vorvani přináší aktuální informace v sekci „Soutěže, olympiády a přehlídky“, na https://www.zkola.cz/pedagogove/souteze/Stranky/Soutěže-olympiády-přehlídky.aspx

12.10.2016

Naše poděkování patří všem partnerům soutěže, kteří se již rozhodli podpořit její letošní ročník nebo tak v nejbližší době učiní. Prohlédněte si prezentaci našich partnerů.

11.10.2016

Nejrychleji zaslaly letos přihlášky do soutěže dvě školy současně, a to ZŠ a ZUŠ Dolní Němčí a ZŠ Vsetín, Sychrov. Prohlédněte si seznam všech přihlášených škol, který budeme průběžně aktualizovat.

13.09.2016

Kompletní dokumentaci pro přihlášení základních škol do soutěže a další informace již naleznete v navigaci „2016, ročník XVII.“, v oddíle „Dokumenty pro školy“. Termín pro odeslání přihlášek je do 20.10.2016.

10.09.2016

Oficiální záštitu nad letošním ročníkem soutěže Zlínský vorvaň 2016 převzal PaedDr. Petr Navrátil, radní pro oblast školství, mládeže a sportu Zlínského kraje. Věříme, že i letos zavítá osobně mezi účastníky soutěže a vylosuje několik šťastných výherců, kteří obdrží dárky z bohaté tomboly, jako tomu bylo při loňském ročníku.

29.08.2016

Letošní, již XVII. ročník mezinárodní soutěže žáků základních škol v netradičních sportovních disciplínách „Zlínský vorvaň“ se uskuteční ve čtvrtek 10. listopadu 2016 od 8:30 hod. ve sportovní hale EURONICS ve Zlíně.